Ingrediente pentru o porție mare:
- 1 conopidă medie
- 1 căpățână de usturoi (sau mai puțin dacă nu vă place chiar așa de usturoiat)
- ulei de măsline
- sare
- 1 legătură de mărar proaspăt
Fierbeți conopida în apă sărată, lăsați-o la răcit apoi puneți-o în roborul de bucătărie. După ce a fost mărunțită, se face un fel de maioneză din usturoiul dat prin presă și ulei de măsline. La final se asezonează cu sare și mărar proaspăt tocat.
După așa o masă gustoasă și usturoiată, nu lipsește altceva decât un pui de somn.
Cu toate că Mara, la fel ca noi toți, a fost cam leneșă azi, ieri a alergat, înotat, zbenguit prin apă, iar când a abosit s-a așezat frumos lângă dresorul și prietenul ei cel mai bun, Vlad, și a stat cuminte admirând apusul de soare (noi nu am fost mai prejos, am tras o plajă pe cinste în toată această vreme! :o) ).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu