2 martie 2016

Sweat and Tears and Sweet Potatoes

Așa s-ar putea rezuma seara trecută, petrecută în intimitatea holului de acasă, în plăcuta companie a celor două gantere încărcate la maxim, smulse fără milă din culcușul lor moale de după canapea. What more should a girl ask for, mai ales de 1 martie? După câteva vorbe de duh și de încurajare pentru my weak and skinny legs care mă implorau printre lacrimi disperate să le scutesc de această inutilă tortură, cele 35 de minute de supremă durere (ah, la douleur exquise - the exquisite pain of wanting something so unattainable!) au trecut cu chiu cu vai (ar trebui să mint dacă aș susțiune că au trecut ca în vis), timp în care întreaga casă s-a umplut de mirosul ademenitor al cartofilor dulci ce se făceau încet și gospodărește la aburi.


Workout complete, sweet potatoes complete, sincronizare perfectă, cartofii transferați pe o hârtie de copt într-o tavă mare la grill-ul cuptorului pentru încă 15 de minute, unde se vor rumeni frumos pe toate părțile (i-am mai răscolit din când în când pentru a obține acest efect special), iar eu m-am transferat pe salteaua de yoga pentru o scurtă sesiune de yoga stretching, cu gândul la delicatesa portocalie, dulce și aromată din cuptor.


Ingrediente:

  • 3 cartofi dulci
Metodă: am curățat cartofii, i-am tăiat în bastonașe sau whatever, i-am pus la aburi pentru 30 de minute (încerți-i după 20, s-ar putea să fie deja moi). Apoi i-am pus pe o tavă la cuptor, la programul 1 de grill pentru încă 10-15 minute, întorcând-ui din când în când pentru a se rumeni uniform.


Niciun comentariu: