Dar, partea bună este că aseară am avut destulă energie să încerc din nou să fac hummus, de data aceasta puțin diferit, rezultatul fiind mult mai bun! Aplauze! Mulțumesc! Apoi m-am dus la culcare - printre chinurile groaznice și durerile oarbe din gâtul meu distrus, am reușit să dorm câteva ore (adică de la 2 la 6). După care mi-am luat bagajele, m-am dus la sală, am murit din lipsă de aer (at least I tried), m-am dus la lucru (I am trying again să las impresia de productivitate), moartea continuă.
Lunch time, iată și hummus-ul meu nou nouț.
I am no fun today. Dacă ar fi o pastilă pentru așa ceva aș lua-o cu dragă inimă, măcar mi-aș scuti cititorii de starea mea mizerabilă. În timp ce mănânc cu Adriana mă gândesc cu groază la antrenamentul de mâine dimineață (vina de a-l sări e mai mare decât durerea de a-l înfăptui), încerc să ajustez exercițiile pe baza cotului accidentat al Adrianei și a neputinței mele de a respira cum trebuie (I have no clue ce am putea face să ne fie bine la amândouă având în vedere că e upper body-ish day, în afară de dormit pe niște salteluțe moi acoperite cu păturicile pufoase și colorate). Eating, thinking, breathing. Mă întreb dacă aș lucra în domeniul fitness-ului mintea mea ar zbura toată ziua la programare? Oare mi-aș petrece ore întregi citind articole despre noi tehnologii, concepând programe și aplicații noi, experimente și provocări de tot felul? Eating, thinking, breathing.
Ingrediente pentru 2 porții ridicol de mari sau 4 normale:
- 1 1/2 cană de năut uscat
- 4 linguri pline de tahini
- 5 linguri pline de pastă de roșii uscate
- 2 căciulii de usturoi
- sare după gust
Am fiert năutul cu o zi înainte, l-am lăsat în apa lui până ce l-am folosit. Apoi l-am stors de apă, am blenduit toate ingredientele (se mai lasă câteva linguri de apă totuși, pentru a putea mixa cum trebuie).
Foarte important! Hummusul trebuie consumat la temperatura camerei! Am făcut greșeala să îl țin la frigider, rezultatul a fost că textura cremoasă i s-a stricat, aromele s-au estompat, nici măcar usturoiul nu se mai simțea. Eventual ar trebui scos cu 1-2h din frigider înainte de a-l mânca. Nu faceți aceeași greșeală ca mine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu