2 august 2015

Duminică dimineața relaxantă = yoga + smoothies

O duminică relaxantă nu însemnă altceva pentru mine decât să îmi aloc o oră numai pentru mine, chiar dacă asta ar însemna de multe ori să mă baricadez într-o cameră sau să evadez în grădină, alătui de o clasă de yoga pentru stretching, apoi să mă recompensez cu un smoothie fructos și delicios. Așadar, oriunde ne-am afla, acasă, la bloc, la casă, în grădină sau pe terasă sub salcia unduitoare (ca și in cazul meu), yoga ne face mereu să ne simțim bine, chiar dacă nu reușim să executam unele mișcări precum instructorul din filmuleț, dar știm cu toții că nu acesta este scopul. Scopul este să ne îmbunătățim pe parcurs și să ne simțim extraordinar de-a lungul drumului!


După această scurtă clasă de stretching (cui i-a venit pofta de mai mult, găsește foarte multe clase și mai lungi, mai scurte, pentru diferite grupe musculare, etc, pe canalul youtube al lui Lesley Fightmaster, sau în playlistul acesteia dedicat stretching-ului), parcă ne vine pofta de ceva delicios și sănătos, gata în câteva minute, cum ar fi un smoothie de fructe. Eu am ales să îmi mixez repede un smoothie de afine și pepene galben, dulce, aromat și parfumat, plin de antioxidanți.


Ingrediente pentru 2 porții de smoothie: 1/2 pepene galben mai mic (eu am folosit unul cu miezul portocaliu), 1/2 cană de afine proapete sau congelate, 1/2 cană de apă (se poate folosi lapte vegetal sau lapte de cocos extra extra savoare). 

Niciun comentariu: