8 august 2015

Cremă rapidă de banană, afine și avocado

Azi am fost foarte matinală, profitând de răcoarea dimineții pentru a începe ziua cu o clasă de yoga, aparent, după cum ați observat poate deja, modul meu preferat de o începe în ultima vreme. Nu se compara nimic cu sentimentul de relaxare, împăcare și liniște internă transmisă întregului corp pe parcursul celor 30 de minute, apoi de sentimentul de bună dispoziție ce urmează (poate nu e chiar așa de intens sentimentul ca după un antrenament mai în forță, unde ești inundat din toate părțile de endorfine). Ce să mai zici, I am an addict!

Nu o sa mai adaug și clasa de yoga de azi dimineță, aici puteți găsi zeci și zeci de clase de toate tipurile, eu deja sunt hooked, mai ales de stilul lui Lesley Fightmaster, my favorite yoga teacher! (ar trebui să o las mai moale cu englezismele astea amestecate cu românisme, well maybe another time :D)

Iar după o clasă atât de reconfortantă, ne putem răsfăța și mai mult cu o cremă foarte rapidă ce are doar 3 ingrediente (asta pentru că doar atât aveam în casă, nu de alta, știu, foarte trist...)


Ce am făcut: am luat o banană medie-mare, 1 cană de afine proaspete (sau congelate), un avocadă bine copt și câteva linguri de apă, le-am pus în blender și gata. Deasupra am presărat niște semințe de cânepă pentru textură.

Niciun comentariu: