- 2 mâini bune de frunze de spanac
- 1 avocado bine copt
- zeama de la 1/2 lămâie
- 3 fire de usturoi verde
- 1/2 linguriţă chimion
- 1/2 lnguriţă boabe de coriandru
- 1/3 linguriţă fulgi de chili
- 2 linguriţe ulei de măsline
- sare după gust
Se spală bine spanacul şi se rup codiţele frunzelor, se spală şi se curăţă avocado-ul, se macină chimionul şi coriandrul în râşniţa de cafea. Se pun toate ingredientele în robotul de bucătărie şi se macină până când se obţine o pastă, nu prea fină.
A se mânca însoţit de pâine crocantă şi legume de primăvară :o)
(Da, ştiu, roşiile cherry din imagine nu se consideră întocmai "legume de primăvară")
Un comentariu:
Arata foarte apetisant, iar in combinatie cu avocado sigur este foarte bun.
Uite iti las aici o reteta, ce parere ai...
http://vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com/2010/01/pasta-de-spanac-untable-de-espinacas.html
Pe curand.
Trimiteți un comentariu