
Voi posta o reteta (nerusinat de) simpla. Ce poate fi mai simplu decat paste cu sos de rosii?
Am cumparat de la un targ de produse bio aceste minunate tagliatelle de alge, care sunt asa bune ca se pot manca si goale! Dar nu e cazul.. Am facut un sos banal de rosii (din conserva, pentru ca e gata vara! :o( .. asta e cea mai trista veste pentru un junkie de legume! Dumnezeu stie cum voi trece prin iarna asta..)
Sa revenim la reteta (scuze pentru poza nereusita si blitzuita :P). Ingrediente pentru 2 portii:
- 250g tagliatelle de alge (sau de orice alt tip)
- 1 conserva de 800g de rosii
- 1 ceapa maricica
- 1 ardei
- 1 morcov
- 2 conserve (normale) de ciuperci, sau si mai bine: ciuperci proaspete (cate vreti)
- busuioc
- sare, piper, si secretul: un minunat mix picant de legume cumparat de la Enigma (cred ca se gasesc mixuri din astea in orice magazin cu produse bio)
Sos clasic: se taie ceapa, ardeiul si morcovul. Se pun la calit. Se arunca peste ele ciupercile si sosul de rosii. Se pune sare, piper, mix de legume, dupa gust, iar la sfarsit busuiocul.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu