
- 2 cani faina alba
- 1 cana fulgi de ovaz
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 1-2 lingurite ienibahar macinat
- 1 lingura praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 cana stafide
- 1 cana mere rase
- 1/2 cana ulei
- 3/4 cana zahar brun
- 1 cana lapte de soia (sau de migdale)
- fulgi de migdale pentru ornat
Se amesteca: faina, fulgii de ovaz, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, ienibaharul si stafidele.
Separat se amesteca: merele rase, uleiul, zaharul si laptele de soia sau de migdale. Se toarna peste vasul cu ingrediente solide.
Se pun aluatul intr-o tava cu 12 forme de muffins si se lasa la cuptor, la foc mic-mediu, timp de 25 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu