Ingrediente:
- 1 cană de făină de hrișcă
- 1 cană de făină de teff
- 1 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
- 10 lingurițe de cacao
- 1/4 linguriță de sare
- 4 banane mici zdrobite
- 1/4 cană de ulei
- 1 cană de suc de fructe (eu am folosit de caise)
- fructe de sezon feliate (eu am folosit prune și piersici)
Amestecăm ingredientele uscate: făina de hrișcă, de teff, cacaua, sarea, bicarbonatul.
Separat amestecăm bine ingredientele umede: bananele zdrobite, sucul de fructe, uleiul. Apoi punem peste primul amestec.
Așezăm aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, iar peste punem felii de fructe.
Tava o lăsăm la cuptor la 180 de grade pentru 35-45 min, verificăm după 35 min și dacă mai e nevoie mai lăsăm 5-10 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu