11 septembrie 2019

Brownies vegane fara gluten


Ingrediente:
  • 1 cana faina de hrisca
  • 1 cana faina de orez
  • 1 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 cana de cacao
  • 1 cana de nectar de piersici
  • 1/4 cana de ulei
  • 3 banane medii bone zdrobite
  • 1 cana de sos de mere
  • 1 cana de nuci maruntite
  • miere pentru extra dulceata la servit
Se combina ingredientele uscate: faina de orez, de hrisca, cacaua, sarea, bucarbonatul. In alt castron combinam ingredientele umede: bananele zdrobite, uleiul, nectarul de piersici, sosul de mere, apoi turnam continutul primului castron peste. La sfarsit adaugam nucile.

Turnam altuatul intr-o tava medie cu hartie de copt si lasam la cuptor la 180 de grade pentru 40-45 de minute.

Putem presara miere cand mancam pentru a fi mai dulce.


Niciun comentariu: