Ingrediente:
- 1 cana faina de hrisca
- 1 cana faina de orez
- 1 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 cana de cacao
- 1 cana de nectar de piersici
- 1/4 cana de ulei
- 3 banane medii bone zdrobite
- 1 cana de sos de mere
- 1 cana de nuci maruntite
- miere pentru extra dulceata la servit
Se combina ingredientele uscate: faina de orez, de hrisca, cacaua, sarea, bucarbonatul. In alt castron combinam ingredientele umede: bananele zdrobite, uleiul, nectarul de piersici, sosul de mere, apoi turnam continutul primului castron peste. La sfarsit adaugam nucile.
Turnam altuatul intr-o tava medie cu hartie de copt si lasam la cuptor la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Putem presara miere cand mancam pentru a fi mai dulce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu