19 august 2019

Concedii si alte nimicuri

Iată-mă acasă după 2 săptămâni jumate de concediu, două stări de rău cu zile întregi nemâncate, bronz proaspăt după un hammam revigorant în băi turcești, multe masaje în care degeaba se lupta masseur-ul cu mine să mă relaxez, multe antrenamente semi-handicapate plasate în sălile complet nedotate a 3 hoteluri, și câteva kilograme în minus. Acum când mă gândesc mai bine, noroc că mi-am dat recertificarea pentru Strong First Bodyweight Instructor înainte să plec în acest concediu anti-fitness, că altfel nu știu ce șanse aveam (and this this is me pe site-ul celor de la Strong First, still so proud!). Dar, au fost și lucruri bune: am început un program absolut miraculos pentru flotări, care funcționează la fel de bine ca Fighter Pull Up Program pentru tracțiuni. Dacă vă interesează să vă îmbunătățiți aceste exerciții, vă recomand din suflet să le încercați. 

Iar acum e luni, după o noapte cu 1 oră de somn și un antrenament chinuit de flotări într-o mână cam trase de păr, ca să nu zicem că nu am făcut nimic. Calorii consumate azi: în jur de 500. Poftă de mâncare: 0. Nou record de flotări: 24, după 2 săptămâni de program pornind de la 16. Cu toată starea asta nemâncată, am o poftă nebună de a face cardio, chiar și pe căldura asta. Nici nu e cald, când vii de la 43 de grade din Turcia.

Iată și câteva poze stoarse în ultima zi în Turcia, într-un superb resort cu mare și munte din Kemer.Prânzul când te simți ”pukey”.


Și skinny beach bitch body după câteva zile de înfometare.


Câteva poze forțate cu my significant other.
Și din nou marele meu talent la pozat iese la iveală.
Niciun comentariu: