30 ianuarie 2016

The Diary of a "Good" Housewife

După câteva ore de lenevit, putrezit, lâncezit precum o șopârlă bătută de soare și de soartă, mi-am făcut curaj să mă dezlipesc de pe canapea (well, not yet, dar în curând), de sub mormanele călduroase și pufoase de pături, de lângă stivele de coji de portocale și de arahide, de la comediile romantice de pe Netflix (guilty pleasure, recunosc). E timpul să facem ceva productiv! Creativ! Util! Până acum a fost 100% me time, dimineață în forță cu o sesiune de workout pentru picioare (Adriana cred că mă înjură pentru circuitele alea diabolice metabolice - ăsta e cuvântul meu nou preferat :P Sună așa de bine și de inteligent. Like you really know what it means!) O oră jumate de chin urmată de 36 de minute de yoga stretch și ziua se putea termina exact atunci! Totul era perfect! It was a good day to die.

Dar acum iată-mă home alone, my dear husband at work, iar eu în loc să fiu a good housewife și să îl aștept cu mâncare aburindă, fac corijări la workout-ul de azi dimineață (those stupid dumbbells and kettlebells really destroyed my hands. Da, probabil am făcut și eu câteva greșeli, cum ar fi să folosesc cel mai greu kettlebell din sală. Approaching kettlebell. Making flirty eye contact. Hey there, you pretty son of a .... And good bye.) și altele noi pentru săptămâna care vine. That is really fun! Până ce ajungi să le și faci!

Deci, ce e pe meniu? Ce avem prin casă? Prin dulapuri, frigider? Nothing much, just my healthy vegan crap, care pentru majoritatea lumii nici nu se califică drept mâncare - bird food, so they say. În afară de asta, steak no 2 awaiting its final jurney into the frying pan, timp în care eu voi urmări cu disperare procesul acesta brutal și messy.

Poate fac un raw cake cu afine.

Poate fac un piure de cartofi (de ce la place băbaților piureul? Am făcut un mic sondaj printre prietene, și aparent tuturor soților/pritenilor le place foarte mult. Foarte curios… Evident că mie nu îmi place, I don’t hate it, but I don’t love it, and of course I never eat it.)

Poate fac o salată gigantică.

Poate fac o girafă.

Da, poate te ridici într-un final de pe canapea și chiar te apuci de ceva!

Niciun comentariu: