25 iulie 2015

Workout energizant pentru sâmbătă dimineața

Bună dimineața dragilor! (să sperăm că cineva într-adevăr citește asta.., că altfel nu știu sincer cine sunt acei dragi imaginari..) Să profitam că e diminață, e răcoare, putem respira aerul plăcut încă, până ce nu se instaleaza iar canicula (între timp, în timp ce scriu aceste rânduri, deja s-a instalat)! Cred că și ghiciți deja ce urmăresc, nu? Cât timp suntem fresh, cu voie bună, avem chef de viață și mișcare, ia hai să începem ziua în forță mare cu un workout menit să scoată untul și toate sentimentele negative din noi! Nu avem nevoie de nimic altceva decât de multa apă, voință si determinare… so let the fun (and pain) begin!

Primul antrenament este unul din preferatele mele, mai ales atunci când sunt plecată undeva (puteți să îi întrebați pe angajații unui hotel din Bulgaria agasați de unele mici scăpări și înjurături ale mele din diminețile petrecute în parcul din spatele hotelului) și nu am la mine nimic în afară de mine :) Este unul din cele mai grele de la Fitnessblender, pare că nu se mai termină niciodată, dar este antrenant, energizant, dificil, dureros, se transpiră ca porcul, iar după se mănâncă precum porcul. Cred că v-am speriat deja :)
Dureaza în jur de o oră, îmi place foarte mult sa îl fac dimineața pentru că incepe destul de ușor, ideal pentru a ne dezamorți putin mușchii adomiti, iar apoi devine din ce in ce mai greu, odată ce ne încălzim și devenim mai puternici, mai flexibili. Partea cea mai grea este chiar la sfârșit iar înjuraturile sunt permise în timpul antrenamentului, chiar recomandate :P !



Al doilea antrenament este doar ca să ne facă să ne simțim și mai ”bine”, se focusează doar pe abdomen, nu este foarte dificil, deci o ne putem tage sufletul după prima oră horror ce tocmai a trecut dar în același timp să și lucrăm puțin ”those problem areas”.


Extra: cine mai are putere dupa aceste 2 antrenamente, poate incerca să stea în planșă, cât îl țin puterile, până ce tot corpul tremură și transpirația curge cu găleata de peste tot. Iar v-am speriat! Iar ca să fie totul parcă mai suportabil, eu folosesc acest playlist - provocarea este să stau până se temină ultima melodie. Acceptați provocarea?

Workout complete (cum spun cei de la Fitnessblender)! Acum fuga la păpat ceva (eu mi-am făcut de cap cu eternul meu weekend hummus, în timp ce furnici cădeau grațios pe mine din salcia din curte, poate leșinate de căldură). Restul zilei va fi perfect, nu veți mai simți nici canicula, nici vecinii enervanți de la etaj ce se ceartă sau coc vinete (bine că nu prăjesc cârnați!), nici traficul infernal, nici furnicile!

Niciun comentariu: