Așadar, quinoa trebuie supravegheată, folosiți cu încredere un timer iar apă destulă!
Din momentul în care avem quinoa în frigider, ne putem face de cap ori de câte ori nu știm ce să înfulecăm repede după sală și avem nevoie de multe proteine.
Azi dimineță am luat ultima porție de quinoa arsă din frigider (oh, da, am folosit-o! Știu că trebuia să îmi fierb alta, dar aveam convingerea fermă că o voi arde din nou iar o altă oală nou nouță va ajunge la gunoi), niște fructe, niște semințe de cânepă și niște migdale, iar micul dejun proteic, vitaminizant și energizant a fost gata în mai puțin de 2 minute!
Ingrediente pentru o poție mare (așa cum se cuvine):
- 1 cană de quinoa fiartă și răcită
- 4 piersici medii
- 1 cană de afine proaspete (sau alte fructe de pădure: zmeură, mure, coacăze, etc)
- 2 linguri de semințe de cânepă
- 1 mână de migdale (opțional - în poză nu apar deorece le-am pus ulterior, când începusem să mănânc deja)
- dacă nu vi se pare destul de dulce (ar trebui să fie), mai puteți pune fructe uscate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu