29 aprilie 2015

Yoga pentru acasa - partea 1

Aceste trei rutine de yoga au fost pentru mult timp preferatele mele, luni de zile nu ma mai saturam de Ekhart Yoga si de clasele relaxante ale lui Esther Ekhart. Dar din pacate, multe clase sunt deja contra cost, asa ca incet-incet m-am lasat ele, in favorea altor tipuri de exercitii. Insa azi dimineata mi-am pus alarma la 7, m-am dus fuguta in sufragerie uitandu-ma dojenitor la salteaua mea veche de yoga toata rupta si dezintegrata, m-am asazat pe covor (nu este o idee prea buna din punctul de vedere al aderentei) si i-am dat drumul cu una din clasele mele preferate de pe vremurile de mult apuse cand eram mult mai flexibila si obsedata de yoga (acum obsesiile s-au mutat in alte parti, aparent nu ma pot scapa de ele nicicum :( ). Aceasta clasa este ideala de facut dimineata, ca si toate, de altfel, daca nu sunteti o persoana exploziva de dis dimineata - eu de exemplu trebuie sa fac un efort suprauman pentru a fi energizata asa devreme, asa ca yoga este perfecta!



A doua clasa este pentru piept, este mai scurta, dar dupa cele 30 de minute te simti eliberat de orice tensiune, mult mai flexibil si energizat. Merita incercat!



A treia rutina de yoga preferata a mea a fost acest set de 'sun salutations', nu este chiar tocmai relexanta, dar te cam impinge la limitele tale, mai ales daca esti incepator, dar nu numai :)


Niciun comentariu: