Servirea so so, mă așteptam la un staff mai zâmbăreț și primitor, care să îți recomande cu mare căldură specialitățile (ok, asta nu se întâmplă nici măcar în Timișoara! Mă întreb de ce nu ar încerca asta? Cred că ar putea atrage mulți sceptici ai bucătăriei vegetariene!).
Ne-am comandat cam multe, efectele s-au simțit cam 3 ore mai târziu când am făcut marea greșeală să cobor până la sala de fitness a hotelului să îmi fac de cap cu niște exerciții mai grele și mai cardio. Dar să nu vorbim despre asta!
Mi-am comandat un fresh cleanse, cu spirulină, Chlorella, fresh de mere, castravete, morcov, lamâie, miere (eh, se vede că e copy-paste din meniu :o)), bun, da, destul de bun (l-am băut pe nerăsuflate).
Apoi ca antreuri, bruschete cu roșii - din nou un eșec - roșii cu gust de pește, pâine prea moale - fără gust, în general, necondimentate.
Al doilea antreu: rulouri din dovlecel cu brânză de capră, destul de bun, dar nu consider că îți trebuie mare talent să le realizezi - sau îți place brânza de capră sau nu. Alt gust nu aveau. În cazul meu, îmi place gustul ei puternic. Mai trebuia să fie busuioc acolo, dar eu nu l-am simțit, iar pâinea prăjită înfiptă dizgrațios în capul fiecărui rulou, nu numai că arăta inestetic, dar chiar era și necomestibilă. Probabil ar fi trebuit să presare niște nuci sau migdale deasupra și au rămas fără.
Vlad și-a comandat paste cu vinete, iar concluzia lui a fost: așa cum le faci și acasă. Ceea ce vroia să zică este că de la un restaurant te-ai aștepta la mai multe: spaghetele nu erau al dente, sosul era prea lichid dar bun la gust, vinetele era gătite ok, dar parcă lipsea ceva, ceva să le lege pe toate împreună și să dea o savoare unică și delicioasă preparatului. Păcat. Erau mai mult ca și pastele unui începător.
Nu am rezistat să nu încerc și un desert raw, am ales o prăjitură cu mac și lămâie. Foarte bună alegere, ea mi-a dat ocazia să închei experiența de la Samsara Foodhouse cu un gust plăcut și papilele încântate. Iată încă un preparat ce merită imitat! Prăjitura era foarte cremoasă, acrișoară (putea să aibă mai mult mac dacă era după mine - dar eu sunt un fanatic al macului pe de altă parte, poate că aș fi pus peste crema pufoasă din caju și lămâie un strat dens de mac frecat cu coajă de lămâie și miere), atât de irezistibilă încât a trebuit să înfulec pe toată, cu toate că planul era să o împărțim.
Concluzia: mâncare bună în general, cu unele preparate care te surprind, fiind chiar foarte bune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu