2 iunie 2014

Fast Food Veggie

Nu am mai scris de mult timp o recenzie la un restaurant, a trecut multă vreme de când am descoperit ceva nou, bun și unde meniul nu contine 99% carne și garnituri nemâncabile de către orice vegetarian care se respectă (știți că mă refer la cartofi prăjiți, fierți, pireu, orez cu legume oribile congelate și minuscule și lipsite de imaginație așa-numite salate, care de multe ori iți fac surpriza să fie ”îmbunătățite” cu carne).
Unde am rămas, m-am lăsat dusă de val..

Azi am mers la nou nouțul fast food veggie, unic cel puțin în Timișoara. Vegan și sănătos. Meniul nu este atât de stufos ca la bine-cunoscutul nostru Bio Fresh, dar e fast food, până la urmă, nu? Felurile sunt simple, ingredientele de bună caliatate, iar rezultatul absolut delicios, și gata în 7 minute (dacă îți faci de cap așa cum ne-am făcut și noi, comandând o grămadă de lucruri), timp în care poți aștepta afară, la terasa de pe strada pietonală Mărășești, sau înăuntru, salivând la prăjiturile colorate (și crude, evident) din vitrină.

Când e gata, fugi entuziasmat și te întorci cu tăvi pline cu salate, veggie wraps, sosuri, sucuri multi-colore, toate frumos ambalate. Evident că te apuci imediat de înfulecat, motiv pentru care am și uitat să fac poze, doar când deja aproape că îmi terminasem salata de avocado.



Ce să mai spun mai mult, decât: bine ați venit Fresco și abia așteptăm să mai încercăm ceva din meniu, dacă se poate, din toate! :o)

Niciun comentariu: