2 mai 2014

Workout post 1 mai pentru cei pacatosi

Dupa atatia carbohidrati consumati (aparent numai cand sunt acasa sunt "cuminte" si mananc foarte atent, poate nu perfect, dar incerc si eu ce pot - dimineata un mix de nuci si un fruct, la pranz o salata mare mare si foarte colorata, dupa masa snack-ui cateva fructe de sezon, de obicei mere bio cand sunt in pana de idei si provizii, iar seara dupa sala, o budinca proteica cu fulgi de mei, frisca, quinoa opariti cu apa fierbinte peste care adaug cand se raceste praf proteic de orez, spirulina, canepa si carob), sentimentul de vinovatie devine coplesitor si gandul ca poate ar trebui sa fac ceva "bun" pentru corpul meu imi bantuie fiecare inghititura pacatoasa de placinta si de vin al casei.

Asa ca azi am spus atat mi-a fost, poate o ora de "miscare" imi va mai potoli nebunia. Zis si facut, am inceput sa scotocesc dupa clase integrale (cam o ora), nivel nu usor, adica sa simt ca "lucrez", si fara sa am nevoie de niciun accesoriu. Nu stiu de ce se gasesc asa de greu, poate ca sunt eu prea picky - daca are cineva sugestii, please share!

Eu am gasit dupa cateva minute de browsing acest film, evident ca am facut si workout-ul care merita! Nu e usor, dar nici foarte greu, cardio si forta, deci perfect! Reteta ideala pentru transpiratie multa si calorii arse! :o) Si evident, lots of fun!

 

Niciun comentariu: