25 ianuarie 2014

Crema de tofu cu patrunjel

Azi cred că am exagerat cu sala, am stat 3 ore, nu am stat niciodată așa de mult, iar orele nu au fost ușoare deloc. Cu greu am rezistat eroic până la capăt, cu greu m-am târât până la mașină, apoi la magazin pentru niște cumpărături last-minute, iar apoi acasă. Tot norocul că azi i-a venit rândul rețetei cu tofu, poate cea mai rapidă și simplă masă care se poate prepara vreodată. Foamea de lup mi-a fost potolită, iar rețeta a ajuns astfel aici.


Ingrediente pentru 1-2 porții:
  • 1 pachet de tofu cu mărar, chimen sau simplu de la Inedit
  • 1 cățel mediu de usturoi
  • 1/2 dintr-un buchet de pătrunjel
Se taie tofu în 2 și se lasă în apă rece la desărat, minim 1 oră. Apoi se scurge de apă, se taie bucăți mai mici pentru a fi introdus în blender împreună cu 4 linguri de apă rece, cățelul de ustuoi și pătrunjelul. Cam atât.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super usor! Cred ca ii voi mai da o sansa branzei de soia :)