După ce răsfoisem acum câteva zile un număr mai vechi din Good Food (cred ca de anul trecut sau de acum doi ani, din luna septembrie), azi m-am gândit să le dau și roșiilor cherry din grădină o șansă pentru a fi și ele vedetele la o masă.
Am cules într-un castron mare multe roșii cherry (cam 1 kg) și 2 vinete mari. Am tăiat roșiile mai mari în două, pe cele mici le-am lăsat întregi. Am tăiat cuburi vinetele, și le-am așezat pe toate într-o tavă cu hârtie de copt. Le-am stropit cu ulei de măsline și le-am presărat cu sare, apoi am dat tava la cuptor, până ce vinetele s-au copt, au devenit moi și uscate pe margini, iar roșiile s-au uscat (cam 30-45 de min la foc mai mic).
Am fiert cam 300 g de paste, după intrucțiunile de pe ambalaj (în niciun caz mai mult!). Am curățat 2 căței de usturoi, i-am prăjit câteva secunde în ulei de măsline, apoi am aruncat pastele scurse și fierbinți peste.
Am fugit în grădină și am cules niște fire de pătrunjel (cam o legătură) și l-am tocat.
La sfârșit am asamblat totul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu