Această supă este din nou marcă înregistrată a mamei mele, se face foarte repede și se mănâncă la fel de repede. :o)
Ingrediente pentru 5 porții:
- 2 morcovi
- 2 cepe mici
- 1/2 țelină
- 1 rădăcină de păstârnac
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 conopidă mică
- apă
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei, condimente
Se taie legumele mărunt (cubulețe, la robot sau la răzătoare), iar conopida de pregătește tăindu-se buchețele mai mici. Se pun toate legumele, în afară de conopidă, la călit în puțin ulei și apă, câteva minute, până devin puțin moi, completându-se cu apă pe parcurs. Se toarnă 2l de apă și se pune conopida, se condimentează cu sare și piper, și se lasă la fiert până ce conopida e moale (tot câteva minute).
În final, după ce s-a stins focul, se pune pătrunjelul tocat.
Un comentariu:
Nu sunt vegetariana dar stiu ca cele mai gustoase preparate sunt cele fara carne
Trimiteți un comentariu