30 octombrie 2015

Scary Friday Workout

Enter the world of complex workouts, un univers atât de miraculos și intens încât nu ai încotro decât să devii hooked până la urmă, oricât de greu ai munci și mult ai transpira. Rezultatul este că vrei mai mult! Damn it, Rob, you genius bastard!

După ce am citit un articol foarte interesant despre complex workouts, am decis că trebuie neapărat încercat, încorporat într-un antrenament energizant de dimineață. Ce este un complex workout? Un fel de circuit training, dar mai simplificat, lucrezi diferite grupe musculare până la epuizare, dar folosing un singur echipament, cum ar fi ganterele (as heavy as you wish my darlings). Cum ar zice Rob, ”The workout has become greater than the sum of its parts. ”
Așadar, împreună cu partenerul meu de suferință, deja o cunoașteți pe Adriana, i-am dat dat bătaie. Am luat frumos un circuit complex de la Rob, a se vedea mai jos, am repetat fiecare exercițiu timp de 1min, iar tot circuitul de 4 ori. Rezultă 20min de chin și suferință care nu mai par să se termine niciodată, timp în care nu ai încotro decât să îl înjuri pe Rob printre dinți și printre șiroaiele de transpirație ce curg de pe tine!



Iar la final, dulcele final, o pauză scurtă și just to finish you off, un circuit de abdomene, dar care nu necesită prea multă coordonare, pentru că, credeți-mă, aceasta lipsește cu desăvârșire după cele 20 de minute pentrecute in iad cu Rob.

Cine este curios să încerce acest anetrenament, poate descărca varianta printabilă de aici, pe proprie răspundere.


Niciun comentariu: