8 martie 2014

Londra partea 4: Mexicanul din Notting Hill

Dimineata a inceput, asa cum se cade, cu un muffin foarte bun cu faina de malai. Atat. Simplu, moale si cu o crusta mai crocanta. Nu am putut identifica alte arome sau ingrediente deosebite. Textura sa era in schimb unica, iar gustul de malai copt era irezistibil. Mergea de minune cu o cafea, din pacate cafeaua nu era cine stie ce, avea gust mai mult de pamant decat de cafea.


Apoi la pranz, la cantina, am descoperit ca este si quinoa! Salata mea devenise brust de 10 ori mai buna!


La caderea noptii, am fost foarte harnica si am cautat un restaurant bun si nu foarte scump prin Notting Hill. Nu va imaginati acum ca e ca si il film, mai ales noaptea :P
Am dat peste un mic restaurant mexican cu review-ul destul de bune, doar la 23 de minute de hotel, conform google maps-ului.


Tare m-a tentat o margarita, dar am fost prea zgarcita sa dau 7 lire pe ea.. Iar acum imi pare rau! 
Am baut in schimb un suc proaspat de lychee foarte bun. 


10 minute mai tarziu mi-a venit si portia de taco: legume la gratar, adica ceapa, arderi gras, ardei jalapeño si ciuperci, toate acoperite cu un cascaval (nu stiu de care) topit. Taco (ma refer acum la lipie) a fost incredibil de bun, se pare ca e facut in casa! Ei da, iar malaiul (sau mai exact faina de porumb in acest caz) e la inaltime!


Verdictul: a fost o cina reusita la micul restaurant, plin ochi de lume, Taqueria, din Notting Hill, chiar daca ne-am consumat mancarea delicioasa la o tejghea, in fata geamului spre strada.


Niciun comentariu: