8 iulie 2012

Apare baia

Azi am cumpărat restul de parchet, săraca mașina cred că a suferit destule, dar parchetul i-a pus capac! Parcă tot mai mult au suferit cei care au fost nevoiți să îl care până la etajul 3 în arșița de 40 de grade!

Apoi am început să căutăm faianța pentru cei 4 mp din bucatarie. Am vrut să ne punem puțin imaginația și creativitatea la lucru, sau poate că nu am găsit ceva ce sa îmi placă mie, așa că am optat pentru o faianță albă, de 15x15cm, așa-zisa faianță "comunista", pe care o mai vedem în apartamentele amenajate înainte de 1990 și prin spitale. Pentru a nu lasa impresia de sanatoriu, am ales un rost albastru-azur, care a costat mai mult decat faianța noastra "comunistă", niște distanțieri de 4mm și o aranjare în formă de romb a faianței. Ne-am gandit la un stil mediteranean - grecesc, în care predomina albastrul și albul stralucitor și proaspăt.
Sa vedem ce va ieși! Dar asta în alt episod!

Până atunci, iată pozele cu ce s-a mai întâmplat prin casă:










2 comentarii:

MD liniuta C spunea...

Ahhhhhh, renovare, renovare ... been there, done that. Twice. Si de fiecare tot am mai descoperit niste placi de gresie puse invers :( İmi plac tare mult pozele before & after. Multa bafta si nervi de otel!

Ami spunea...

Mulțumesc, să fie! Că deja durează de o veșnicie! :(