30 aprilie 2012

Salată de cartofi cu frunze de primăvară


Ingrediente pentru 8 porții:

  • 6 cartofi medii
  • 6 fire de ceapă verde, tot cu frunze
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 1 salată verde mai mică
  • 2 legături de ridichi
  • 1 mână de frunze de spanac
  • 1 mână de frunze de leurdă
  • 1 mână de frunze de măcriș
  • 1 mână de frunze de lobodă
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • ulei de măsline, sare
Se fierb cartofii în coajă și se lasă la răcit. Se taie felii, se presară ulei de măsline și sare, amestecând bine.
Separat se spală frunzele, se taie și se pun peste cartofi.
Se mai pune ulei de măsline, sare, zeamă de lămâie.

Niciun comentariu: