15 martie 2012

Salată verde, vitaminizantă și proteică


Ingrediente pentru o porție mare (sau două mici):
  • 1 avocado bine copt
  • 2 mâini de spanac
  • 1/2 dintr-un broccoli (de 500g)
  • 1/2 tofu cu chimen (de la Inedit)
  • zeama de la 1/2 lămâie (nu foarte mare)
  • 1 linguriță chimen măcinat
  • ulei de măsline, sare
Se taie broccoli-ul în inflorescente mici, se asezonează cu chimen, zeamă de lămâie și ulei de măsline. Se lasă cam 1 ora la frigider, într-un castron acoperit, după care se adaugă și celelalte ingrediente: spanacul, tofu-ul și avocado-ul tăiate. Se mai condimentează după gust cu sare, ulei de măsline. Se mănâncă imediat.

2 comentarii:

Anca spunea...

Spanacul ăla arată tare crud. De unde l-ai cumpărat?

Ami spunea...

Secret din interior: se numește Photoshop! :P