9 martie 2014

Londra partea 6 sau o duminica lenesa

Azi nu prea am facut tare multe, am fost putin mai lenesa. Dimineata a inceput prin a nu sti unde sa mergem, din atatea optiuni existente. Coplesitor. Asa ca am ales sa mergem la Spitalfields Market. Dumnezeu stie de ce, apareau mai multe obiective mai putin turistice in zona, printre care piete, antichitati, etc, evident ca nu am ajuns decat la unul singur, adica la Spitalfields Market.



Cupcake-urile sunt foarte la moda, sclipesc mandre in soarele bland de primavara. Nu am gustat nici unul, efectiv nu cred ca mai rezist de la atatea muffins si cupcakes mancare zilele astea... Too much is too much!




Hai na, mi-am luat un ultim muffin, am spus sa fie de ciocolata de data asta. Am fost putin dezamagita, era cam dulce si sec, prea uscat. Trebuie sa imi propun sa nu mai mananc niciun carbohidrat saptamana care vine, ca deja am pus a few pounds pe mine, dupa cum ma anunta cu bunavointa pantalonii.


Apoi am mers spre London Bridge si de acolo spre Tower Bridge.












Dupa-masa deja mi se facuse cam foame, cu toate ca acel muffin inca imi ardea constiinta si stomacul. Asa ca a fost numai bine cand am dat peste niste street food langa Waterloo Station. M-am pus la coada cea mai mare: indian, of course. Mirosul ametitor de curry plutea in aer, imi penetra parul si hainele. Dupa cam 20 de minute de asteptat si privit cu interes cum o intreaga familie participa la prepararea mancarii (asa mi-a placut mie sa imi imaginez, cel putin: mama facea paine naan, o fiica o lua si o cocea, alta asambla toate ingredientele, tata si fiul se ocupau de prajitul carnii). A meritat sa stau la coada, abia am asteptat sa comand: veggie curry in a naan wrap. Yum! Mi-am luat cu ardoare mancarea, si inainte sa ii fac poza am si muscat din ea. Foarte spicy, foarte condimentata, foarte tasty evident, si naan-ul absolut divin.


Niciun comentariu: