31 octombrie 2010

Castane coapte

Un singur ingredient, rezultat garantat! Nu ratati toamna aceasta castanele! :o)

Se iau castane si o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se spala castanele, se cresteaza si se pun in tava, tava in cuptor si cuptorul la foc mediu. Ar trebui sa fie gata cam in 30-40 de minute, sau cand se desfac usor de coaja si sunt moi in interior.

4 comentarii:

Anonim spunea...

da trebuie sa fie castane de acelea comestibile, din care se face si untul de castane, nu? sau oricefel de castana?

Ami spunea...

Da, castanele sunt comestibile. Nu cele ce ne pica in cap cand ne plimbam prin parc :o)
Se gasesc toamna cam prin toate supermarket-urile sau pietele.

Anonim spunea...

iumiii, in timisoara am mancat pentru prima oara in viata asa ceva. sunt super bune :) si fierte sunt bune.

simona spunea...

Si mie mi se par grozave castanele la cuptor. Ar fi dragut sa gasim si noi tarabe ambulante cu castane coapte, precum in alte tari (cel putin in orasele mari).